İçeriğe geç

Basic Etek Ne Demek

Basic kalıp ne demek?

Özellikle yaz aylarında rahat ve şık olmak isteyen herkes, temel desenlerin ne anlama geldiğini sıklıkla kendine sorar. Temel tişört kesimi, vücudu daraltmayan ancak tüm vücut özelliklerine uyum sağlayan kesimleri ifade eder. Farklı vücut tiplerine sahip herkes, temel tişörtlerle uygun ve şık kombinasyonlar oluşturabilir.

Basic renk nedir?

Renkler: Temel kesimler için nötr ve düz renkler kullanılmıştır. Bu renkler farklı parçalarla kolayca kombinlenebilir ve zamansız bir görünüm sunar.

Basic triko ne demek?

Temel tişörtler bir giyim türüdür. İngilizce “basic” kelimesi Türkçe’de “basit” veya “temel” anlamına gelir ve genellikle minimal detaylara ve ekstralara atıfta bulunur. Adından da anlaşılacağı gibi, temel tişörtler minimal detaylara ve süslemelere sahip ve genellikle düz renklerde tasarlanan tişört modelleridir.

Temel Basic ne demek?

Basic kelimesi İngilizcede “temel”, “ana” veya “basit” anlamına gelir. Moda endüstrisindeki karşılığı, günlük kullanıma uygun, sade bir tasarıma sahip ve konforu vurgulayan giysileri tanımlamak için kullanılır.

Basic ne anlama gelir?

Temel desenler genellikle sade giyim ürünleri için kullanılır. Aynı zamanda ince ve düz bir kesim olarak da tanımlanabilir. Abartılı desen ve tasarımlara sahip olmayan birçok giyim ürünü temel olarak adlandırılır.

Basic tarz ne demek?

Kelimenin tam anlamıyla “temel”, “esansiyel”, “ana”, “basit” anlamına gelen “Basic”, moda dünyasında konforu da ifade eder. Bu nedenle, basic tişörtler konfor ve zarafet sağlayan birçok özelliğe sahiptir. Abartısız tasarlanan bu giysiler, sade ve hemen hemen her stile uygundur.

Basic beden nedir?

Yaz ve kış moda dünyasının en sade kombin parçası olan Basic T-shirtler, kadın ve erkeklerin gardıroplarının vazgeçilmezi haline geldi. Basic, İngilizce’de basit anlamına gelir. Basit, rahat ve sade giyim ürünleri için kullanılan bir terimdir.

Basic tunik ne demek?

Temel giyim terimi son yıllarda moda dünyasında giderek daha sık duyduğumuz bir terim haline geldi. Ancak birçok kişi bu terimin tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyor olabilir. Temel giyim, sade, basit ve genellikle desensiz kıyafetleri ifade eder.

Basic gömlek nedir?

Klasik gömlek modellerine göre daha düz kesimli basic gömlek denildiğinde akla vücuda daha az yapışan ve hareket özgürlüğü sunan gömlekler gelebilir. Ayrıca basic fit gömlekler farklı beden ve vücut tiplerine göre uyarlanabilen bir yapıya sahiptir.

Kaliteli triko nasıl anlaşılır?

Kaliteli triko seçerken dikkat etmeniz gereken önemli ipuçları şunlardır: İyi bir trikonun en önemli özelliği kaliteli kumaşların kullanılmasıdır. … Trikonun dikişleri iyi dikilmiş olmalıdır. … Yaka ve kol uçları düzgün dikilmiş olmalıdır.Daha fazla makale…•6 Kas 2023

Triko etek ne demek?

Örme kumaşlar, genellikle pamuk, yün, akrilik, polyester veya diğer sentetik elyaflardan yapılan özel bir örgü tekniğine sahip kumaşlardır. Bu örgü tekniği, kumaşın elastikiyetini, yumuşaklığını ve dokusal özelliklerini belirler.

Basic sütyen ne demek?

Basic sütyenler de iç çamaşırında rahatlığa önem veren kadınların tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Kullanımı kolay, sade ve iz bırakmayan yapısıyla en çok tercih edilen sütyen modelleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Basic nerelerde kullanılır?

BASIC, öğrenmesi ve programlaması kolay bir dildir. Genellikle amatör ve hobi faaliyetleri için kullanılırdı. Microsoft daha sonra kişisel bilgisayarlar için Quick Basic derleyicisini yayınladı. Bu, yazılı BASIC metinlerini makine koduna dönüştürmeyi mümkün kıldı ve böylece hız kazandı.

Çok basic ne demek?

“Basic” kelimesi tam anlamıyla “temel” veya “basit” anlamına gelir. Moda dünyasında “basic” kelimesi basit ve zamansız parçaları ifade eder.

Basic oversize tişört ne demek?

Moda dünyasında, vücut ölçülerinizden daha büyük ve daha bol olan kıyafetlere atıfta bulunur. Beden kısıtlaması olmadan ferah ve rahat bir stil sunar.

Standart kalıp ne oluyor?

Regular fit pantolonlar normal bel ölçüsüne sahip, kalçayı çok fazla vurgulamayan ve belden bacaklara doğru düz olan pantolonlardır. Günümüzde birçok kombinde kullanılan pantolon kalıpları olduğunu söyleyebiliriz.

Regular kalıp ne anlama gelir?

Regular fit, bir giysinin normal ölçülerde yapıldığı anlamına gelir. Vücudunuzun standart ölçülerine göre uyarlandığı için rahat ve keyifli bir giyim deneyimi sunar. Regular fit giysiler vücudunuzun doğal hatlarını vurgular ve giyildiğinde nefes alabilirlik sunar.

Basic fit kesim ne demek?

Basic fit gömlek ne anlama geliyor sorusuna gelince, gömleklerin vücut hatlarına göre düşük kesimli olmadığı, ancak giyilmesinin kesinlikle rahat olduğu söylenebilir. Basic fit gömleklerin dayanıklı ve yüksek kalitede kalması için uygun bakım önemlidir.

Basic sütyen ne demek?

Basic sütyenler de iç çamaşırında rahatlığa önem veren kadınların tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Kullanımı kolay, sade ve iz bırakmayan yapısıyla en çok tercih edilen sütyen modelleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Yeni Escort